Povijest

Nasljeđe izvrsnosti

 

S slavnom poviješću koja se proteže preko 50 godina, Sigma se etablirala kao vrhunski proizvođač i dobavljač opsežnog asortimana opruga za kupce u različitim industrijama. Naša tvrtka stoji na čelu industrije, ponoseći se jedinstvenom stručnošću u visokoj tehnologiji i proizvodnim praksama druge generacije.

U Sigmi se ponosimo isporukom rješenja izrađenih po narudžbi prilagođenih specifičnim potrebama naših klijenata. Naš fleksibilni proizvodni kapacitet omogućuje nam da zadovoljimo gotovo sve zahtjeve opruga, bez obzira na složenost ili veličinu. Od zamršenih dizajna do velike proizvodnje, naš tim stručnjaka osigurava da svaka opruga koju isporučimo zadovoljava najviše standarde kvalitete i preciznosti.

Kao partner od povjerenja za industrije nadaleko i široko, Sigma je stekla reputaciju izvrsnosti. Naša nepokolebljiva predanost inovacijama, pouzdanosti i zadovoljstvu kupaca učinila nas je glavnim izborom za pronicljive tvrtke koje traže vrhunska proljetna rješenja. Doživite razliku Sigme i otključajte svijet mogućnosti za svoje proljetne zahtjeve.

Kontaktirajte nas i otkrijte zašto smo i dalje pouzdano ime u industriji, pružajući neusporedivu stručnost i nasljeđe izvrsnosti koja obuhvaća generacije.