O nama

Tvrtka Sigma s ponosom nudi najveći asortiman opruga na tržištu, pružajući široku lepezu proizvoda i rješenja prilagođenih različitim industrijama. Naša stručnost u proizvodnji opruga rezultat je kontinuiranog ulaganja u visokotehnološku opremu i razvoj novih tehnologija. Kombiniramo tradicionalnu obradu metala s inovativnim pristupom kako bismo stvorili opruge visoke kvalitete koje zadovoljavaju najstrože standarde.

Kao obiteljska tvrtka s više od pola stoljeća iskustva, posvećeni smo pružanju vrhunske usluge i podrške našim klijentima. Naša stručna ekipa stoji vam na raspolaganju za pružanje savjeta, tehničke podrške i rješenja po mjeri, kako bismo osigurali da vaši projekti budu uspješni.

Uz to, Sigma se ističe po svojoj agilnosti i sposobnosti prilagodbe, omogućujući nam brzo reagiranje na promjene u potražnji i specifične zahtjeve tržišta. Naša fleksibilna proizvodna infrastruktura omogućuje nam prilagodbu proizvodnje kako bismo zadovoljili vaše potrebe, bez obzira na veličinu narudžbe ili složenost projekta.

Uz Sigma kao vašeg partnera za opruge, možete biti sigurni da dobivate proizvode vrhunske kvalitete, pouzdane usluge i stručnu podršku koja će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve i premašite očekivanja.

Tvrtka Sigma ponosno proizvodi i nudi široku paletu opruga, uključujući:

 

Ove različite vrste opruga izrađene su s vrhunskom preciznošću i pažljivošću kako bi se osigurala njihova visoka kvaliteta i funkcionalnost. Bez obzira na vaše specifične potrebe ili zahtjeve, možete se osloniti na Sigma opruge za pouzdane performanse i izvanrednu trajnost.